lördag 2 januari 2010

Sista av 2009!!

I mellandagarna åkte vi ner till Göteborg och resten av familjen för att fortsätta fira slutspurten av julen. Jag fick åka på räls igen och denna gången var jag mera vaken. Fick till och med sitta på mammas matplats å titta ut genom fönstret.. fort gick det :-)Väl nere kom morfar å hämtade oss på centralen, han hade saknat mig så mycket och jag fick en blöt puss så fort jag kommit av rälsbussen :-) Väl hemma hos morfar så fick jag träffa mammas syster Camilla, Liam och min cusin Hanna. De bor på en ö mitt ute i vattnet som heter Irland. Hanna är 1 år och 2 månader och en riktigt liten solstråle.. gå kan hon åxxå :-)


Hanna är en spillevink bara skrattar å busar hela tiden :-))


Tobbe å Karin fick mysa lite med mig åxxå.. Karin är Mammas yngsta syster Yster och Tobbenobben är Karins kille :-)

Yster å Tobbenobbens vovve Kaiser var med åxxå fast han var lite hängig å hade feber :-(( Men söt å lurvig är han .. ser ut som en bomullstuss :-))

Efter maten så gick alla ut för att åka pulka. Hannas och min första snö och premiär för pulkåkning.. Man kan kanske tycka att åka pulka vid 4 månaders ålder är väl tidigt.. men jag skall säga er att det var det visst inte å det var stört kul i backen :-))))))

Först ut var Camilla å Hanna


Sen kom Morsan å lilla jag


Sen fanns det de som inte vågade åka och som frös rumpan av sig som mammas faster.. Men det är ju inte konstigt för hon bor i ett annat varmt land långt bort som heter Egypten, så hon fick titta på istället :-)


Sen kom vi in i värmen och fick tina våra små tossingar.. Morsan å Camilla.. jag å Hanna fastna på samma bild :-)) Systrar & Kusiner :-)

Sen drog vi till Gammelmormor och softade framför tv:n tills det var dags å lägga sig.


Morsan tyckte det var dags å käka morötter en dag... så jag fick snällt sitta och ta på mig nya haklappen som farmor köpt till mig i julklapp och testa den dära oranga göran..


Måttligt road över konsistensen, men vad skall jag göra av det då ??????????????????


Aha... fick en idé !!!!!!!!! spottar jag ut försiktigt på haklappen som har samma färg.. kanske morsan inte upptäcker det :-))

Väl hemma i Västerås är det Nyår.. ett gammalt har gått och ett nytt slinker in :-) Hemma hos farmor samlas familjen för middag... och mys innan tolvslaget.

Massa god mat och en del skumpa :-)


Sen gick vi ut och firade in det nya året och tittade på alla raketer som lyste upp himlen. Jag fick en sista puss av morsan och farsan på det gamla året.... och en massa nya på det nya :-)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA FAMILJ OCH VÄNNER Å ALLA VI INTE KÄNNER :-)
4 kommentarer:

 1. Gott Nytt år söta Laura med familj!
  Hoppas att 2010 blir ett riktigt bra busår för oss! Kram/ Elias

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År!
  Mamma och Pappa hälsar.
  KramKram

  SvaraRadera
 3. Tar en paus i målandet av din dop present! och kollar in allt roligt du har haft för dig här.
  Visst e det kul å åka pulka, det tycker jag med.tjoho vad det går!! =))) KRAM KRAM från Mona.

  SvaraRadera
 4. Mona: ser fram emot Lauras doppresent :-) kram på dig

  SvaraRadera