lördag 13 mars 2010

Stor flicka :-)

Doris: Nu har vi en envis liten lus som inte vill ligga ner längre... Suttit stadigt har hon gjort de senaste 2 veckorna. och hon vill bara stå och gärna gå hela tiden... skulle inte förvåna mig om hon hoppar över krypstadiet så som hon rusar fram :-)

I tisdags var vi å vägdes... vågen stod på 7720g och 69 cm lång

Och de förstår så mycket mer än vad man tror ;-))) i natt kl 3 så vaknade Laura pigg å glad.. upp å byta blöja och lite välling i magen ;-)) sen lade vi oss igen och jag tog nappen i min mun.. Då tog Laura den ifrån mig och stoppa den i sin egen... typ att morsan du é la för stor för napp... vetla du att den é min :-))

Ett annat litet försök var när vi låg i sängen dagen innan... Laura låg på rygg och jag frågade om jag fick hennes högra fot till min vänstra hand... och det fick jag... sen frågade jag efter andra foten till högra handen och den kom åxxå efter någon minut då hon kopplat vad jag ville :-))))

Det är så roligt att se sådana här små framsteg och försök å se vad de klarar av :-)


2 kommentarer:

  1. Oj vad stor hon ser ut :)

    Hon växer så det knakar

    SvaraRadera
  2. Ja de växer fort och lär sig så mycket nytt varje dag de små liven. Lilly har börjat fuskhosta och fuskskratta det låter så himla gulligt! Ha en fortsatt trevlig helg:)

    SvaraRadera