tisdag 8 juni 2010

Utvecklingsfas!

Doris: Laura har blivit en hejare på att gunga ju högre desto roligare...

Man kan inte tro att hon snart är 10 månader. Hon är så djärv och framåt. Nu försöker jag lära henne att gå ner från säng och soffa med fötterna först. Och när hon ligger där på kanten så lägger hon huvudet på sängen eller soffan och ler lite förnurligt. Det ser ut som om hon tänker
(men skall du inte puffa ner mig då.)

Krypa riktigt började hon med när vi var på Sardinien.

Det verkar även som om det snart anländer fler tänder, och det är väldigt gnälligt och biter å gnuggar på det mesta. Och eftersom jag fortfarande ammar så har jag fått mig ett å annat bett. Så jag håller lite koll på henne när hon får bröstet, för man kan se på henne när hon är på gång å bita till :-)

Favoriterna numer är tv:n, gärna stå mitt framför rutan och försöka ta rörelserna. Hon har upptäckt Ludde som är favoriten bland mjukis djuren och mina skor ligger aldrig kvar på skohyllan när hon är i farten. Laura älskar å skaka nej med huvudet och klappa händer för allt man säger. Älskar vindruvor, avacado och blodpudding hahaha vilken kombination :-)

Sandlådan är ingen hit ännu, då sanden hamnar i munnen. Älskar vatten och är som en liten nykläckt sköldpadda som kravlar sig ner till vattnet.

Viljan är stark måntro. Har väldiga problem att lägga henne för natten. Antagligen för att hon är för trött eller för att hon går på högvarv och svårt att lugna ner sig. 1 till 1 och en halv timme var och varannan dag är vanligt för att få henne att sova. Och får hon inte som hon vill fejk krumbuktar hon sig som en ostbåge och fäktar vilt å skriker...för att sen småle och kolla om det funkade :-)

Vårt lilla charmtroll testar å försöker...försöker å testar....1 kommentar:

  1. Nej man fattar inte att det snart har gått 10 månader, tiden går så himla fort. Vad duktig Laura är som kryper så bra, Lilly kryper bara baklänges än så länge. Lilly älskar mandariner och varmkorv, de är oxå en knasig kombination!
    Kramar från oss:)

    SvaraRadera