onsdag 17 februari 2010

John Blund kom å hälsa på!!!

Doris: Idag så var jag redo att fajtas med Laura för att få henne och ligga i sin egen säng. Hittills så har hon legat mellan mig å D.
Och även om det vart mysigt och väldigt behändigt många gånger utan att behöva gå upp å sätta sig å amma så har det lett till dålig sömn och värkande leder å muskler då man legat på all världens konstiga ställningar. Det har åxxå lett till att hon ej kunnat somna in utan bröstet villket har varit väldigt jobbigt...

Så nu när D inte sover hemma när han jobbar så tänkte jag att nu tar jag chansen att ta den där fajten med henne och det skulle få ta hela natten om det vore så..Så ut i köket, fixa lite ersättning och in i sovrummet å lägga henne i sin säng.... tänkte tanken att det här kommer ta hela natten och ställer in mig på ett helvete :-(Men vad händer :-)John Blund kom på besök tidigare än väntat och efter 2 vändor in för å kolla henne så har lill lusen somnat och detta inom loppet av 15 min och i sin egen säng :-))
Så nu får vi se hur resten av natten ter sig... men jag skall stålsätta mig och inte vekna och jag skall lyckas :-)))Så sorry baby Laura ingen mer dubbelsäng för din del de närmsta åren :-)))))))

2 kommentarer:

  1. Så duktig hon var! Lilly sover mellan oss fortfarande och det blir ju jobbigt, för jag tror vi väcker varandra, så jag lär nog göra som dig snart.
    Lycka till hos fotografen, jag är så glad som har Linda som vän, hon har alltid kameran i högsta hugg! Kram från oss

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är Laura som sover i egen säng!

    SvaraRadera