onsdag 31 mars 2010

ROSASHOCKEN!!!

Doris: I går vart vi i stan och strosat runt med farmor..
Som vanligt kunde jag inte hålla mig ifrån affärerna och intalade mig själv att köper jag inte nu så lär det försvinna... (storlekarna alltså) :-)))

Som ni ser så kan jag inte sluuta köpa rosa kläder...
Allt går i rosa...
Och jag vet vad jag sa innan skruttan kom om att här skulle minsann inte finnas något rosa i lillans garderob ;-o.....
Och det får jag äta upp varje dag ;-))

Laura: Tar en liten paus...såå tröttsamt att följa med morsan på shoppingäventyr.. puh.... alldeles slut, ROSA om kinderna å knäsvag ;-))


Gårdagens inköp en liten söt ROSA vår/sommar/höst jacka från Esprit med luva.ROSA kommer vara Skruttans färg i sommar ;-)


Denna söta fusk skinnjacka i ROSA inköptes nere i Göteborg på H&M.. Har inte sett den här uppe i Västerås och jag är överlycklig över det och förhoppningsvis lär de inte sälja den här heller..


2 kommentarer:

 1. Ida & Ninna1 april 2010 07:17

  Hej, hej!
  Vi kikade runt lite på din blogg och vi tycker att du tagit fantastikt fina bilder på din dotter!!! Sedan kunde vi inte låta bli att se att även du är västeråsare... :-)

  SvaraRadera
 2. Så fina jackor! Hon kommer bli coolast i stan i skinnjackan:)
  Jag kan inte heller hålla mig ifrån rosa till Lillsan. Igår blev det rosarandig tröja, rosa hårspännen och rosa strumpor! De kommer förmodligen bli allergiska mot rosa när de blir lite större. Glad påsk på er, kram från mig och Lilly

  SvaraRadera