torsdag 15 april 2010

Klappa händerna när du är riktigt glá!!
Doris: Laura fick följa med ner i tvättstugan i sin vagn.. medans jag hängde upp tvätten på tork sjöng jag "Klappa händerna när du är riktigt Glá" för henne och klappade ihop hennes händer för att visa hur man gör...

.... Mina ögon blir stora som tefat när jag ser att hon härmar mig och klappar som jag... önskar jag hade kameran med mig ner för när vi senare kom upp i lägenheten så var hon trött och inte lika samarbetsvillig. Men jag lyckades redigera en liten snutt på vardagsrumsgolvet. :-))2 kommentarer:

  1. Men åh så gulligt! Det måste jag testa med Lilly i morgon! Om jag klappar händerna mot bordet så härmar hon det och det är så skoj.

    Sitter uppe mitt i natten för jag råkade dricka för mkt kaffe när vi var på kalas igår kväll, inte bra alls......mina ögon är som 2 stora apelsiner och vill inte sova:)

    Kram från mig!

    SvaraRadera
  2. Hej, Tack och tack! Jo dop klänningar har vi, om du syftade på "dop kläderna" så är det kläderna som flickorna ska ha på sig efter dopet som jag letar :)Du är så välkommen! Grattis till lilltjejen! Söt som socker :) Vilka fina foton du tar! Man kanske skulle hyra dig till dopet :P lite långt att åka kanske :S Ha det toppen så länge! Mvh Linn och flickorna

    SvaraRadera